- Resfebe Yarışmasının Ödülleri Sahiplerini Buldu -

Görsel Sanatlar öğretmenleri ve Türkçe Öğretmenlerinin ortak yürüttüğü Resfebe Yarışması ödülleri 23 Şubat Salı günü Seminer Salonunda düzenlenen törende sahiplerini buldu. Resfebe Yarışması’nın 1’lik ödülünü Selin TOPRAK, 2’lik ödülünü Eylül ÜNDEM, 3’lük ödülünü Defne SİRVİSERVİ alırken, Mansiyon Ödülünü Ada KÜÇÜKKEBAPÇI, İlaynaz DİKEN, Arda KÜÇÜKKEBAPÇI aldı. Toplam 20 Öğrencinin belge ve ödül aldığı yarışmada ödüllerini Özel Çağdaş Okulları Müdürü Tarık SAYER, Müdür Başyardımcısı Berrin KALYANCUOĞLU, Görsel Sanatlar Öğretmenleri Meral EREN ve Selma Hikmet Öz İle birlikte Türkçe Öğretmenleri Neslihan EROĞLU, Faruk ELİUZ ve Buket POSTACI tarafından verildi. Bir kelimenin farklı kelimeler, sözcük öbekleri ya da resimlerle anlatılması üzerine tasarlanma şekli olan Resfebe, Yarışmada öğrencilerin zeka ve anlayışlarını geliştirmek, farklı bakış açıları kazandırmak amacı ile düzenlenmiştir.