- Başardık! -

Özel Çağdaş Okulları Okul Aile Birliği’nin düzenlediği Kumbarada Fidan etkinliği 16 Mart Çarşamba günü yapılmıştı. Tüm öğrencilerin, öğretmenleri ve personelin desteği ile gerçekleşen etkinlikte belirlenen hedefe ulaşılıp 5000 fidanlık hatıra ormanı projesi hayata geçti. Eskişehir Orman Müdürlüğü ile Özel Çağdaş Okulları işbirliği ile Muttalip Ağaçlandırma Sahası’nda ormanlık alanların genişletilmesi amacıyla düzenlenen hatıra ormanı hayata geçiyor. “Kumbarada Fidan” etkinliği ile Özel Çağdaş Okulları ailesi gelecek nesillere ve doğaya eşsiz bir miras bırakıyor. Sosyal sorumluluk bilinciyle gerçekleştirdiği proje kapsamında insanları çevreye saygılı ve konforlu yaşam alanlarıyla buluşturmanın yanı sıra daha yeşil bir Türkiye için fidan dikerek doğaya katkıda bulunmayı ve bu konuda farkındalık yaratmayı amaçlıyor.