- ÇAĞDAŞLILAR DÜNYAYA AÇILAN KAPI YGA ZİRVESİNE DAMGASINI VURDU! -

Lise kademesinden on binlerce başvuru arasından seçilen 18 öğrencimiz YGA (Young Guru Academy) Liderlik Akademisinde!

Her sene Zorlu PSM’de gerçekleşen YGA Zirvesi bu yıl pandemi konuşulları nedeniyle ilk kez online olarak gerçekleşecek.

Girişimcilik alanında dünyanın önde gelen çift kanatlı girişimcilerini ve yatırımcılarını dinleme fırsatı yakalayan öğrencilerimiz, kendileri için hazırlanan interaktif içerikler ve sanal deneyimlerden faydalanacaklar.

Girişimcilik alanında dünyanın önde gelen uluslararası isimlerinin de konuşmacı olarak yer alacağı YGA “Liseler Arası İnovasyon Programı”nda öğrencilerimizi kimler bekliyor?

British Chamber of Commerce Türkiye Başkanı Chris Gaunt OBE ve Earthshot Prize, Prize Design and Impact Lideri Rachel Moriarty de YGA Zirvesi’nde olacak.

Endeavor Kurucusu Linda Rottenberg ve Endeavor Tu¨rkiye Genel Sekreter Aslı Kurul Tu¨rkmen de YGA Zirvesi’nde olacak.

Imperial College London Prof. Washington Yotto Ochieng,

Woman for Woman International Kurucusu Zainab Salbi ve Vuslat Vakfı Kurucusu Aydın Doğan Vakfı Başkan Yardımcısı ve Doğan Grup Holding YK Üyesi Vuslat Doğan Sabancı da YGA Zirvesi’nde olacak.

Dr. Mehmet Öz de YGA Zirvesi’nde konuşmacı olacak isimlerden biri. Öğrencilerimizin yaşayacağı bu eşsiz deneyim ve liderlik yolunda atacakları adım için hepsini tebrik ediyoruz.