- GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI ÖĞRENCİLERİMİZ, BİLİM KAHRAMANLARI BULUŞUYOR FUARI’NA KATILDI -

İlkokul robotik takımlarımızdan “Builders of The City” ve “Creative Touches” dünyanın en yaygın bilim programlarından biri olan, Türkiye’de Bilim Kahramanları Derneği tarafından “Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor” ismiyle gerçekleştirilen FIRST LEGO League Jr. Fuarı’na 26 Aralık 2020 Cumartesi günü hazırladıkları projelerle katıldılar.

Teması “Boomtown Build: Yeni Şehrin Mühendisleri” olan fuar için öğrencilerimiz şehirde yaşamanın zorluklarını keşfederek çözüm önerileri geliştirdiler. Geliştirdikleri projelerini fuarda jüri üyelerine sundular. Jüri görüşmeleri ve etkinliklerin ardından gerçekleştirilen ödül töreninde takımlarımızdan Builders of The City “Tasarımcı Kaşifler” ödülünü, Creative Touches ise “Yenilikçi Kaşifler” ödülünü alarak bizleri gururlandırdılar.

Geleceğin bilim insanlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.