- İSTİKLÂL AŞKIYLA 100. YIL -

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 100. Yıl Dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Törenimizi gerçekleştirdik.Kutlama ve anma törenimiz,Edebiyat Öğretmeni Sevim Hayta’nın sunumu eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.Istiklal Marşı,Müzik Öğretmenimiz Yılmaz Lekesizgöz ve 9.sınıf öğrencilerimizin hazırladığı bir video eşliğinde, kabul edildiği ilk günkü coşku ve heyecanla okundu.

İstiklal Marşı'mızın okunmasının ardından 11.sınıf öğrencilerimizden Mervecan Ekici, "İstiklal Savaşı'ndan İstiklal Marşı'na - Mehmet Akif Ersoy Sempozyumu Bildirisi"ni sundu.

Törenimiz okulumuzun 11. sınıf öğrencilerinden Türkbey Kadir Dursun'un, Mehmet Akif Ersoy'u canlandırdığı duygu ve özlem dolu video ile sona erdi.

Türk milletine bu eşsiz eseri armağan eden kudretli şairimiz Mehmet Akif Ersoy kalbimizde ebediyen yaşayacak.

Gururla okuduğumuz İstiklal Marşı'mız yüreklerimizdeki vatan ve bağımsızlık meşalesini her an yeniden alevlendirecektir.