- GÖRSEL SANATLAR DERSİNDE KONUĞUMUZ FEYZİ ÇELİKTEN - 14.06.21

Görsel sanatlar dersimiz, şehrimizde eğitim alan Feyzi Çelikten ile geleneksel resim sanatı, Crypto Art ve NFT üzerine merak ettiklerimizi konuşabileceğimiz bir söyleşi düzenliyor. Lise eğitimini Anadolu Güzel Sanatlar Lisesinde tamamlayan Feyzi Çelikten, 2012 yılında Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesini kazanmıştır. 2016 yılında mezun olan Çelikten aynı yıl Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nde yüksek lisans eğitimi aldı. Yüksek Lisans eğitimini “Sanayi Devrimi Sonrası Resim Sanatında Malzeme Kullanımı ve İfade Biçimleri” tez konu başlığı altında tamamladı. 2019 yılında mezun olan Çelikten, 2020 yılında Amerika'ya taşınmıştır. Çalışmalarına Amerika Washington Dc’deki atölyesinde devam etmektedir. Söyleşimizde görüşmek üzere.