- 5 VE 8. SINIF VELİ TOPLANTILARI YAPILDI - 06.09.21

5 ve 8. sınıf öğrencilerimizin velilerine yönelik Veli Tanışma, Danışma ve Akademik Program Sunum Toplantıları gerçekleştirildi.

Ortaokul Rehber Öğretmenimiz Didem Kapanoğlu tarafından 8. sınıf velilerimize yönelik olarak LGS tanıtım ve okulumuzda sınava yönelik çalışmalar ile ilgili bilgilendirme semineri yapıldı.

5. sınıf velilerimize yönelik olarak gerçekleşen toplantı ise Rehber Öğretmenimiz Seçkin Kabal'ım sunumu ile başladı. Toplantı, İngilizce Öğretmenimiz Nilüfer Mescioğlu’nun  İngilizce eğitim programını tanıtmasıyla devam etti.

Ortaokul Müdürümüz İsmail Samur, gerçekleşen her iki toplantıda da  okulumuzda yürütülen akademik çalışmalar ve isleyişimiz ile ilgili velilerimizi bilgilendirdi. Toplantılar, ortaokul öğretmenlerimizin tanıtımı ve dersleri ile ilgili yönlendirici paylaşımları yapıldı.