- ÇOCUKLARLA FELSEFE P4C KULÜBÜNDEN HABER VAR! - 01.12.21

Okulumuz "Çocuklar için Felsefe P4C Kulübü"nde dünya genelinde kabul görmüş, çocukları soruştururken düşündüren P4C uygulamaları büyük bir keyifle yürütülmektedir. Rehber öğretmenimiz Didem Kapanoğlu’nun almış olduğu Pearson onaylı P4C uzmanlık eğitimi, öğrencilerimize profesyonel  P4C soruşturmaları yapmaya fırsat tanımıştır. Türkçe Öğretmenimiz Neslihan Eroğlu ile ortaklaşa yürütülmekte olan felsefi soruşturmalarda, öğrencilerimizin sınırsız yaratıcılıkları ön plana çıkmaktadır.

Bu haftaki felsefi soruşturmamız da okulumuz 6C sınıfından Janset Pervin Özaydemir’in yazdığı “Hayalinin Peşinden Koş” adlı hikaye ile başladı. Neslihan Eroğlu'nun önderliğinde öğrencimizin yazdığı hikayeyi, soruşturan topluluk üyeleriyle felsefi  soruşturmamızda uyaran olarak kullandık. Felsefe kulübüne katkısından dolayı öğrencimize teşekkür ederiz.