- VEX ROBOTICS COMPETITION HAZIRLIKLARIMIZ DEVAM EDİYOR! - 02.12.21

Dünyanın en büyük robotik turnuvası olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na giren VEX ROBOTICS COMPETITION Lise Robotik Turnuvaları için hazırlıklarımız devam ediyor.

Öncelikle öğrencilerimizle STEM (Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik) odaklı yaptığımız çalışmalar ile ekip çalışması, liderlik, iletişim ve problem çözme becerilerini geliştirmelerini hedefliyoruz. Aynı zamanda VEX V5 robotları ile endüstriyel robotik dünyasına giriş hazırlıkları da yaparak yaratıcı düşünme, 3 boyutlu tasarım, analitik düşünme ve teknik becerilerini de geliştirmelerini hedeflediğimiz öğrencilerimiz, bu senenin konusu olan “TIPPING POINT” temasına hazırlık yapıyor.

Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerimiz, Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerimiz Mustafa Kemal Taştekin ve Neşe Çallı rehberliğinde salı ve cuma günleri 17.00- 18.30 saatleri arasında turnuva hazırlıklarını sürdürecekler.