- HAFTANIN YILDIZLARI - 11.01.22

Urfodu XVIII. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması 1. Etap Matematik alanında 100 tam puan alan Defne Kahya, Zeynel Eren Bilgin, Yiğit Ulaş Can Yılmaz, Zeynep Begüm Ehsan'a başarı sertifikalarını Fen Bilimleri Öğretmenimiz Zuhal Ak; öğrencilerimizi yönlendirerek bu sınava girmelerine katkıda bulunan öğretmenleri Zuhal Ak, Özge Özdemir, Ceren Yılmaz ve Nilüfer Mescioğlu'na sertifikalarını Ortaokul Müdür Yardımcımız Ayşegül Mühürhancı Dal takdim etti.

Ankara Yaş Grupları Satranç Turnuvasında 9 yaş kategorisinde 3. olan 3-A sınıfından Rüzgar Odabaşı'ya, Eskişehir Yaş Grupları Satranç Turnuvasında 2. olan 1-A sınıfından Metehan Karakaya' ya ve katılım gösteren tüm öğrencilerimize belgelerini Satranç Öğretmenimiz Fatih Karataş takdim etti.