- HADİ KELİMELER İLE ANLATILAMAYACAK KADAR EĞLENELİM! - 20.01.22

LET’S HAVE unSPEAKable FUN!

Taboo is a fun board game that everyone can play.Split into even teams and and pick up your cards! There is only one certain rule in this game, don’t say the unSPEAKable words!

Private Çağdaş School’s sixth grade students enjoyed playing taboo in English while learning and practicing new words. They had to come up with ways to describe the words on each card.Don’t underestimate the simplicity of this game, it’s not as easy as it sounds!

HADİ KELİMELER İLE ANLATILAMAYACAK KADAR EĞLENELİM!

Tabu herkesin oynayabileceği bir kutu oyunudur. Eşit sayıda takımlara ayrılıp kartlarımızı seçeriz. Bu oyunda tek bir kesin kural var, yasak kelimeleri sakın söyleme!

Özel Çağdaş Okulları 6. sınıf öğrencileri yeni kelimeler öğrenip pratik yaparak İngilizce tabu oynadılar. Kartlardaki kelimeleri anlatabilmek için farklı yöntemler denemek zorunda kaldılar. Oyunun basit gibi göründüğüne aldanmayın, sanıldığı kadar kolay değil!