- TÜRKİYE ŞAMPİYONLARIMIZA KUTLAMA! - 10.03.22

5 Mart 2022 tarihinde Eğitimde İnovasyon Derneği tarafından İstanbul İstinye Üniversitesinde düzenlenen VEX IQ CHALLENGE Türkiye Şampiyonasında başarılı bir şekilde mücadele ederek “Design” kategorisinde TÜRKİYE ŞAMPİYONU olan ve ülkemizi AMERİKA’DA yapılacak “2022 VEX ROBOTICS WORLD CHAMPIONSHIP”te temsil etme hakkı kazanan ortaokul robotik takımımız için pasta kesimi yapıldı.

Okul Müdürümüz İsmail Samur, Ortaokul Müdür Yardımcımız Ayşegül Mühürhancı Dal, Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerimiz Mustafa Kemal Taştekin, Neşe Çallı, Şenay Keservuran ve Gamze Tarım’ın katıldığı pasta kesiminde şampiyon öğrencilerimiz keyifli anlar yaşadı.

Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik eder, 8 - 10 Mayıs 2022 tarihleri arasında Dallas, Texas AMERİKA’da gerçekleşecek olan “2022 VEX ROBOTICS WORLD CHAMPIONSHIP”te başarılar dileriz.