- 5. SINIFLAR ÇANAKKALE’DE - 06.06.22

Özel Çağdaş Okulları 5. sınıf öğrencileri 4-5 Haziran tarihlerinde Çanakkale gezisindeydi. 4 Haziran Cumartesi günü Kilitbahir Kalesi, Rumeli Mecidiye Tabyaları, "Seyit Onbaşı" - Alçıtepe - Zığındere Sargı Yeri, Ertuğrul Koyu, "Yahya Çavuş" , Seddülbahir, Morto Koyu, Şehitler Abidesi ve Şehitliği, 57. Alay Şehitliği ve Conk Bayırı; 5 Haziran Pazar günü  Truva Antik Kenti Harabeleri, Truva Atı, Truva Müzesi, Çanakkale Kordon ve Aynalı Çarşı turunu tamamlayan öğrencilerimiz tarihimizi yerinde gezip öğrenerek Çanakkale gezisinden büyük bir keyifle döndüler. Gezi boyunca onlara eşlik eden Müdür Yardımcımız Yakup Dönmez, 5. sınıf İngilizce Öğretmenlerimiz Arya Karadaş, Işıl Öztürk, Tülay Şenyüzlü, Nilüfer Mescioğlu, Özlem Küçük, Ortaokul Rehberlik Öğretmenimiz Seçkin Kabal, Tur Koordinatorümüz Özgür Bey ve ekibine çok teşekkür ederiz.