- HAFTANIN YILDIZLARI - 02.12.22

Her hafta olduğu gibi bu hafta da öğrencilerimiz, çeşitli alanlarda elde ettikleri dereceler sonucunda başarı belgelerini alarak “Haftanın Yıldızları” oldu.

26-27 Kasım 2022 tarihleri arasında Eskişehir Atatürk Stadyumu Satranç Salonunda düzenlenen Eskişehir Küçükler (7-8-9 Yaş) Satranç İl Birinciliği Turnuvasında;

7 yaş kızlar kategorisinde; Elif Ece Bostancı Eskişehir 1.si,

7 yaş genel kategorisinde Kerem Yavuz Topçu Eskişehir 4.sü, Atlas Ege Yener Eskişehir 7.si, Can Baltacı Eskişehir 8.si,

9 yaş kızlar kategorisinde; Ece Tezcan Eskişehir 4.sü,

9 yaş genel kategorisinde; Metehan Karakaya Eskişehir 3.sü, Kaya Demirel Eskişehir 6.sı, Bulut Aras Eskişehir 9.su olarak tamamlamıştır.

26-27 Kasım tarihlerinde Afyonkarahisar’da düzenlenen satranç turnuvasında genel kategoride Rüzgar Odabaşı 4. olmuştur.

Öğrencilerimize başarı belgeleri Satranç Öğretmenimiz Fatih Karataş tarafından verildi.

Eskişehir Okullar Arası Eskrim Müsabakaları Flöre Küçük Erkekler Kategorisinde Eskişehir 1.si olan Burak Akyıldız’a başarı belgesi Beden Eğitimi Öğretmenimiz Afşin Kaş tarafından verildi.