- HAFTANIN YILDIZLARI - 13.01.23

Her hafta olduğu gibi bu hafta da öğrencilerimiz, çeşitli alanlarda elde ettikleri dereceler sonucunda başarı belgelerini alarak “Haftanın Yıldızları” oldu.

Okullar Arası Yıldızlar Takım Masa Tenisi Müsabakalarında Eskişehir 2.si olan takım oyuncularımız Rüzgar Turan, Abdullah Göral, Ahmet Emre Madak ve Ege Uygunkan’a başarı belgelerini Beden Eğitimi Öğretmenimiz Alp Doğukanlı verdi.

5. sınıf ÖZDEBİR Deneme Sınavı Okul Birincisi Kerem Arslan, Okul İkincisi Umut Aras Çalışkan, Okul Üçüncüsü Reyhan Ilgaz’a başarı belgelerini İngilizce Öğretmenimiz Tülay Şenyüzlü verdi.

6. sınıf ÖZDEBİR Deneme Sınavı Okul Birincisi Zeynel Eren Bilgin, Okul İkincisi Elif Su Özkan, Okul Üçüncüsü Yiğit Çatalkılıç’a başarı belgelerini Türkçe Öğretmenimiz Neslihan Eroğlu verdi.

7. sınıf ÖZDEBİR Deneme Sınavı Okul Birincisi Ömer Berk Özger, Okul İkincisi Zeynep Beren Özger, Okul Üçüncüsü Halil İbrahim Uncu’ya başarı belgelerini Fen Bilgisi Öğretmenimiz Nuray Aydoğdu verdi.

8. sınıf ÖZDEBİR Deneme Sınavı Okul Birincisi Melih Köse, Okul İkincisi İdil Andıç, Okul Üçüncüsü Doruk Yıldırım’a başarı belgelerini İngilizce Öğretmenimiz Nilgün Bayrı verdi.

Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Basketbol Müsabakaları Genç Kızlar A Kategorisinde Eskişehir Şampiyonu olan takım oyuncularımız; Mina Aydın, Zülal Su Yeni, Doğa Beril Efe, İlayda Gür, Ecrin Karatepe, Eda Çangal, Nurten Yılmaz, Sudenaz Kılıç başarı belgelerini teslim aldı.

2-12 Ocak 2023 tarihleri arasında yapılan Özel Çağdaş Anadolu Fen lisesi Masa Tenisi Turnuvasında 1. olan Ozan Kırımlıoğlu ile 2. olan Kaya Timuralp’a başarı belgelerini teslim aldı.

Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.