Eğitim Felsefemiz

Özgür düşünen, bilimi kendilerine yol gösterici seçmiş nesiller geleceğimizi güvenle inşa ederler. 21. yüzyıla birey yetiştirirken okulumuzda tüm öğrencilerimizin bir birey olduğu göz önünde bulundurularak her öğrenciye bireysel olarak yaklaşılmaktadır. Çağdaş yaklaşımlarla her öğrencimizin bireysel farklılığı öne çıkarılarak onların modern gelecek çağın yetkin birer bireyi olmaları amaçlanmaktadır. Her adımımızın temelinde öğrencinin merkezde olması temel hedefimizdir. Araştıran, sorgulayan, tasarlayan, uygulayan bireyler yetiştirmek en öncelikli hedeflerimizden. Teknolojik donanımın son hızla hayatımızı ele geçirdiği çağımızda kendini sosyal, kültürel, sportif, sanatsal, akademik, bilimsel, teknolojik anlamda geliştirmiş; yenilikçi dünya vatandaşları yetiştirerek geleceğin mimarlarını hayata hazırlamak amacımız ile öğrencilerimizi eğitiyoruz.