Rehberlik

Bir toplumu oluşturan bireylerin yediden yetmişe her biri bizim için çok değerlidir. Her anlamda sağlıklı bireyler, sağlıklı geleceği inşa ederler. Okulumuzda da bu amaçla her öğrencimize alanında uzman psikologlarımız eşliğinde bireysel rehberlik hizmeti sunulmaktadır. Özgüveni yüksek, kendini tanıyan, çevresine duyarlı, mutlu, sağlıklı, kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştirmek amacıyla çağdaş rehberlik yaklaşımları önderliğinde öğrencilerimize gerek bireysel gerek grupla rehberlik ve danışmanlık hizmeti veriyoruz. Rehberlik servisimiz sadece öğrencilerimize değil aynı zamanda öğretmen, idareci, veli iş birliği ile de çağımızın ihtiyaç duyduğu tüm ihtiyaçlara yönelik çeşitli çalışmalar yürütmektedir.