Spor

Okulumuz akademik eğitimin yanı sıra öğrencilerimizin her anlamda hayata, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam biçimiyle hazırlanmasını hedef almaktadır. Spor yapan bireyler; sağlıklı düşünür, disiplinli bir yaşam felsefesi benimser, doğru düşünür, doğru karar verir ve fiziksel anlamda da sağlıklı bir yaşam sürer. Bu amaçla ilk sınıflardan itibaren her bir öğrencimizin yetenekli olduğu en az bir spor dalında uzmanlaşmasını, sporu bir hayat biçimi haline getirmesini sağlamak öncelikli amaçlarımız arasındadır. İlkokul hayatı boyunca basketbol, voleybol, futbol, golf, jimnastik vb. birden fazla spor çeşidini tanıyan öğrencilerimiz sevdikleri, ilgilendikleri ve yetenekli oldukları alanlar doğrultusunda ortaokula geçtiklerinde artık o spor dalında daha profesyonel eğitim almaya devam etmektedir. Spor alanında kendilerini gösteren öğrencilerimiz iş birliği yapabilen, grup olabilen, birlikte başarmanın zevkine varabilen, karşılaştığı her olaya çözüm odaklı bakabilen bireyler olarak hayata hazırlanmaktadır.