Sanat

Toplumların gelişiminde en önde gelen alanlardan bir tanesi sanattır. Sanatın olduğu toplumlar özgür düşünür, özgür yaratır. Bizler de geleceğimizin dünya vatandaşlarını yetiştirirken öğrencilerimizin ufuklarını sonuna kadar açmayı hedeflemekteyiz. İlkokulda amacımız her bir öğrencimizin görsel sanatlar, seramik, müzik, dans, halk oyunları, tiyatro vb. pek çok sanat alanlarının en az birinde mutlaka yer almasını sağlamak, sevdiği ve yetenekli olduğu en az bir sanat dalını daha yakından tanımasını sağlamaktır. Sanatla iç içe olan öğrencilerimiz kendilerini toplum içerisinde daha rahat ifade edebilen, özgüveni yüksek, çevrelerinde gelişen olaylara mutlaka eleştirel bakış açısıyla bakabilen bireyler olarak hayata hazırlanmaktadır.