Kodlama ve Robotik

Çağımızda dünyaca ön plana çıkan, uluslararası anlamda birlik ve beraberliği pekiştiren, geleceğin şekillenmesinde muhakkak ki en etkili alan olacak olan robotik ve kodlama eğitimi okulumuzda ana sınıfından itibaren verilmektedir. Bu eğitim sayesinde sistematik düşünebilen, bağlantılar kurmayı daha profesyonel anlamda başarabilen; yaşadığı an, öncesi ve sonrası arasında ilişkileri rahatlıkla fark edebilen bireyler yetiştirmek, robotik ve kodlama alanında eğlenerek bu alana ilgili bireyler yetiştirmek ilkokuldaki temel amacımızdır. İlkokulda interneti, bilişim teknolojilerini doğru amaçlar için kullanma becerilerini edinen öğrencilerimiz ortaokula geçtiklerinde artık bu alanda ulusal ve uluslararası pek çok etkinlikte okulunu ve şehrini en üst düzeyde temsil edecek çalışmalara imza atmaktadır. Bu çalışmalar sonucunda okulumuzun almış olduğu pek çok ulusal birinciliklerimiz ve uluslararası başarılarımız vardır.