Genel Bilgiler

Ortaokul öğrencilerimizi Milli Eğitim Bakanlığının genel amaç ve ilkeleriyle, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı yolda ve gösterdiği hedef doğrultusunda hayata hazırlamaktayız. Öğrencilerimizin geleceklerine yön verecek bilgi ve becerileri kazandıkları dönemin de bu dönem olduğu bilinci ile ortaokul eğitimimize yön vermekteyiz. Bu nedenle de öğrencilerimizin zihinsel, fiziksel ve duygusal yönden bir bütünlük içinde gelişmelerini sağlamak için çalışmaktayız.

Öğrencilerimizin çağdaş ve demokratik bir ortamda düşünen, düşündüğünü ifade edebilen, ihtiyaç duyduğu bilgiye ulaşan ve ve o bilgileri kullanabilen, öğrenmeyi hayatı boyunca sürdürebilen bireyler olarak yetişmelerini amaçlamaktayız.

Akademik olarak iyi bir eğitim almış, ana dili olan Türkçe ile birlikte en az bir yabancı dili iyi bir şekilde kullanabilen, kültürüne sahip çıkan ve diğer kültürlere de saygı duyan, dünyayı tanıyan, bilimsel gelişmeleri takip eden, spor ve sanata ilgi duyan, özgüveni yüksek, iletişime açık, sorgulayan, üreten, saygılı ve mutlu bireyler yetiştirmek öncelikli hedefimizdir.

24 kişilik sınıflar 08.30-16.40 saatleri arasında tam gün eğitim

5. sınıftan itibaren deneme-izleme sınavları

5. Sınıftan itibaren Cambridge Dil Sınavları’na katılım ve hazırlık çalışmaları

5. Sınıftan itibaren İngilizce ile birlikte ikinci yabancı dil olarak Almanca/Fransızca eğitimi