Sanat

Bir duyguyu, tasarıyı, güzelliği anlatmada kullanılan yöntemlerin tamamı ya da bu anlatım ile ortaya çıkan ürün anlamına gelen sanat; okulumuzda da önem verilen bir konudur.

Öğrencilerde yaşam, doğa, insan sevgisinin oluşmasını sağlayacak ve iyimserlik duygularını geliştirecek olan sanat; onların ufkunu genişletecek, yaratıcılıklarına katkıda bulunacaktır.

Gelişimimizde vücut sağlığımız kadar ruh sağlığımızın da önemli olduğu bilinci ile Özel Çağdaş Ortaokulu olarak öğrencilerimize ilgilerine göre katılabilecekleri çeşitli sanat etkinlikleri sunmaktayız.

Okulumuzda öğrencilerimizin ilgilerine göre müzik, görsel sanatlar, seramik, halk oyunları, modern danslar, senfoni, şiir dinletileri vb. etkinlikler ile sanatsal çalışmalara katılmaları sağlanmaktadır.