Kulüpler

İçinde bulunduğumuz 21. yüzyılda yaşadığımız hızlı değişim ve gelişmelerin hayatımıza da yansımaları olmaktadır. Bu değişim ve gelişmeler (ekonomik, sosyal, bilimsel…) sonucu ilgi ve ihtiyaçlar da farklılaşmaktadır.

Okulumuzda bu ilgi ve ihtiyaçları karşılamak amacıyla normal ders saatlerimizin dışında kulüp çalışmaları da yapılmaktadır.

Özel Çağdaş Ortaokulu olarak Türk eğitim sisteminin temel amaçları doğrultusunda eğitimimizi gerçekleştirirken bir yandan da ders dışı etkinliklerin eğitime olan katkısının bilinci ile kulüp çalışmalarımızı yürütmekteyiz.

Öğrencilerimiz gönüllülük esası ile ilgilerine göre gitmek istedikleri kulüpleri seçmekte ve gittikleri bu kulüplerde öğrencilerimizin bedensel, zihinsel, sosyal gelişimleri desteklenmektedir.

Kulüplerimiz;

Modern Dans Kulübü