• İlkokul-Ortaokul: 0222 310 00 80
  • Lise: 0222 310 00 81-82

- SPEAKING CLUB ÖĞRENCİLERİMİZDEN ESKİŞEHİR TANITIMI - 13.06.24

Our school's 6th and 7th grade Speaking Club students completed their trip to Odunpazarı and Tepebaşı, organized for the Eskişehir promotional video, for which they have been preparing for weeks within the scope of the club. Therefore, our students improved both their research and presentation skills and successfully completed their club activities. We congratulate our students who are involved in the club and our advisor teachers Ayşe Gülşah Varürer and Nihal Mcquaid for their effort and contribution.

Okulumuz 6 ve 7. sınıflardan oluşan speaking club öğrencilerimiz kulüp kapsamında haftalardır hazırlıklarını sürdürdükleri Eskişehir tanıtım filmi videosu için düzenlenen Odunpazarı ve Tepebaşı gezilerini tamamladılar. Bu sayede öğrencilerimiz hem araştırma hem de sunum yapma becerilerini geliştirip kulüp faaliyetlerini başarıyla tamamlamışlardır. Kulüpte yer alan öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimiz Ayşe Gülşah Varürer ve Nihal Mcquaid'i tebrik ederiz.