• İlkokul-Ortaokul: 0222 310 00 80
  • Lise: 0222 310 00 81-82

- MÜNAZARA TURNUVASI ŞAMPİYONU 7-B - 13.06.24

Türkçe-Sosyal Bilgiler Zümresi tarafından düzenlenen Geleneksel Münazara Turnuvası 12 Haziran 2024 Çarşamba günü yapılan final karşılaşmasıyla tamamlandı. Öğrencilerin kendilerini ifade edebilme, eleştirel düşünebilme, problem çözebilme, yazılı-sözlü iletişime geçebilme becerilerinin geliştirilebilmesi için düzenlenen turnuvada 5 ve 6. sınıflar ile 7 ve 8. sınıflar kendi aralarında oluşturdukları takımlarla yarıştılar. 5 ve 6. sınıflar arasında yapılan karşılaşmalarda 5/A sınıfından Masal Ada Görücü, Beren Ferhatoğlu, Atlas Çolak, Havin Orcan, Ada Değirmencioğlu'nun oluşturduğu takım birinci olarak turnuvayı tamamladı.

7 ve 8. sınıflar arasında yapılan karşılaşmalarda ise 7/B sınıfından Zeynel Eren Bilgin, Ece Kahramantekin, Simay Girgin, Emir Selim Çimen , Salih İbrahim Deniz'in oluşturduğu takım birinci olarak turnuvayı tamamladı. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.