KENDİNİ ÖZGÜRCE İFADE ET!

Özel Çağdaş Okullarında öğrencilerimiz temel sanat bilgilerini yetenek düzeylerine paralel olarak kazanırlar. Sanatın farklı alanlarında ve her ortamda verilen eğitim yoluyla öğrencilerimizin sanat alanında yeteneklerin ortaya çıkarılması sağlanır, sanatsal bakış açısı kazandırılır, sanat konusunda tartışabilen, sanat kültür etkinliklerine katılımını davranış haline getiren, estetik duyguları gelişmiş bireyler yetiştirilir.

Yaşamın her alanında öğrencilerimizin yaratıcı olabilmelerini, dünya görüşü edinebilmelerini, kendini farklı sanatsal yollarla ifade edebilmelerini sağlamak hedeflenir. Bu hedef doğrultusunda öğrencilerimizin, görsel sanatlardan müziğe, karikatürden tiyatro ve dansa kadar pek çok alanda genel kültür sahibi olmalarına yönelik çalışmalar planlanır.