Yabancı Dil Eğitimi

Özel Çağdaş Okulları olarak öğrencilerimizin Türkçe dışında en az bir yabancı dil öğrenmelerini sağlayarak onların gelecek yaşamlarında sosyal, akademik ve kariyer gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlamaktayız. Öğrencilerimizin geleceklerini, kariyerlerini planlamada en az bir yabancı dilin iyi bir şekilde öğrenilmesinin önemini bilerek dil bilgisi çalışmalarıyla birlikte okuma, yazma, dinleme, konuşma becerilerinin yer aldığı yabancı dil ile ilgili akademik çalışmalarımızı planlamaktayız. Ders dışı etkinliklerimizle de öğrencilerimizin öğrendikleri yabancı dille kendini iyi bir şekilde ifade etme, toplum önünde konuşabilme, fikir beyan etme gibi becerilerinin gelişmesini sağlamaktayız. Ayrıca İngilizce dışında öğrencilerimize seçmeli yabancı dil olarak sunduğumuz Almanca ve Fransızca dersleri ile onlara ikinci bir yabancı dil öğrenme fırsatı vermekteyiz.