Bilişim Teknolojileri

21.yüzyıl becerilerini geliştirmek için Özel Çağdaş Okullarında bütün öğrencilerimizin entegre teknolojiyi kullanarak öğrenmeye sürekli açık olmaları beklenir. Okulumuzda yapılan bilişim teknolojileri çalışmaları ile öğrencilerimiz eleştirel düşünme, yaratıcılık, küresel farkındalık, iletişim ve iş birliği açısından örnek alınacak bireyler olarak yetişirler. Bu eğitim ortamı, öğrencilerimizin hızla gelişen bilgi teknolojileri konusunda temel bilgi ve becerileri kazanmış olmasını sağlar. Bunun yanı sıra öğrencilerimizin bilişim teknolojilerini tanıması ve bu teknolojileri kullanırken etik ve sosyal değerler, tutumlar, güvenlik, sağlık, teknoloji okuryazarlığı konularını da bilinçli olarak hayata geçirebilmeleri sağlanır.

Bilişim teknolojileri eğitimlerimiz ile öğrencilerimiz geliştirdikleri projeler ile eleştirel ve üretken düşünebilme, iletişim becerilerini geliştirme, ekip içinde çalışabilme ve iş yönetimi imkânlarını yakalayarak kendi fikirlerini hayata geçirebilme gibi yetkinliklere kavuşur.