Ortaokul ve Lise Müdürümüzden

Değerli Veliler ve Sevgili Öğrenciler,

Şehrimizin köklü kurumlarından biri olan okulumuz 1992 yılından beri Ulu Önderimiz Atatürk’ün izinde, çağdaş ve yenilikçi bir eğitim anlayışını sürdüren, ülkesini en iyi şekilde temsil etmek için gerekli çabayı gösteren , kendisini hiç durmadan ve yılmadan hem akademik hem de sosyal anlamda geliştiren, yaşadığı toplumun değerlerinin farkında olan, teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve sorumluluk duygusu yüksek bireyler yetiştirmektedir.

Çok değerli bir yazarımızın da belirttiği gibi her şeyin bir insanı sevmekle başlayacağı felsefesiyle hareket eden biz eğitimciler, eğitimin vazgeçilmeyecek tek gerçek olduğuna inanıyor ve emanetimiz gözüyle baktığımız tüm yavrularımızı en iyi şekilde eğitmeyi amaçlıyoruz.

Okulumuzda yüksek ahlaki ve akademik ölçütlere sahip , yeniliğe kolay uyum sağlayabilen , öğrenmeden geçirilmiş bir günü ziyan kabul eden , sosyal ve kültürler arası bilince sahip bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor ve bu doğrultuda eğitim çizgimizde yolumuza devam etmekten büyük bir gurur duyuyoruz.. Bireysel farklılıkları daima göz önünde bulunduran eğitim anlayışımızla ve çok seçkin eğitim kadromuzla Atatürk ilkelerinden ödün vermeden yetiştirdiğimiz sayısız genci ülkemizin en saygın yerlerinde görmek ,bizler için büyük bir kıvanç vesilesidir.

Okulumuzun tüm kademelerinde öğrencilerimiz her yönde eğitilmenin dışında ,sağlam bir iletişim becerisine sahip olur , ana dilini ustaca kulanmanın yollarını öğrenir ve okulumuzdan en az bir yabancı dili ana dili gibi konuşarak mezun olurlar.Gerçek bir eğitimin evrensel olduğu anlayışıyla öğrencilerimizi hem yurt içinde hem de yurt dışında başarılı olabilecekleri bir bilinçle yetiştirmek, önceliğimizdir.

Sayın velilerimiz,

Çok yönlü , spor ve sanatın her dalında yetkin ,akademik olduğu kadar toplumumuzun ve de dünyanın sorunlarına duyarlı bireyler yetiştirirken sizlerle bir uyum içinde hareket etmemiz büyük önem taşımaktadır. Bizler bu konuda da gerekli tedbirleri alarak çocuğunuzun her türlü gelişimi için sizlerle beraber hareket etmekteyiz , çünkü biz bir aileyiz.

Sevgili öğrencilerimiz,

Okulumuzda kendinizi evinizde hissetmenizi sağlayacak pek çok olanak mevcuttur.Biz eğitimciler bireysel farklılıklarınızı merkeze alarak sizler için her zaman en doğru ve iyi olanı seçip bulma , her biriniz için en uygun öğrenme ortamını sağlama sorumluluklarımızı layıkıyla yerine getirmekteyiz.Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan ayrılmadan sizlerin de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için çabalayacağına ve de sorumluluklarınızı hiç yüksünmeden yerine getireceğinize duyduğumuz inanç tamdır. Okulumuz sizlerle güzel. En derin sevgi ve saygılarımla.

İsmail SAMUR