Kampüste Yaşam

Özel Çağdaş Okulları olarak öğrencilerimize akademik çalışmaların yanında onların beden ve ruh sağlıklarını en iyi şekilde koruyacakları; her türlü sosyal, kültürel, sanatsal, sportif, bilimsel vb. ihtiyaçlarını karşılayarak pek çok yaşam ve etkinlik alanı oluşturabilecekleri bir kampüs yaşamı sunmaktayız.

Kampüsümüzde öğrencilerimizin bilişsel becerilerinin gelişiminde önemli bir rol oynayan “robotik atölyemiz”; sanatsal çalışmalarını gerçekleştirebilecekleri “resim-müzik-sanat atölyelerimiz”; bedensel gelişimlerine katkı sağlayacak açık ve kapalı “spor alanlarımız”; sunumlarını, çalışmalarını, sanatsal faaliyetlerini sergileyebilecekleri “konferans ve sergi salonlarımız”; sağlık ihtiyaçları için “revirimiz” ve bunların dışında kütüphane, laboratuvar, bilgisayar sınıfları, öğrenci kulüpleri, kantin, yemekhane gibi pek çok akademik ve sosyal yaşam alanımız yer almaktadır. Ayrıca 6000 metrekare açık alan ile öğrencilerimizin okul binası dışında da rahatça hareket edip dinlenebilecekleri bir kampüs yaşamı sunmaktayız.