ÇAĞDAŞ'TA HAREKET VAR!

Özel Çağdaş Okullarında sportif etkinlikler, akademik programın bir parçası olarak öğrencilerimize sunulur. Öğrencilerimiz zihinsel ve bedensel kapasitelerini hazırlanan spor programı ile geliştirirler.

Özel Çağdaş Okulları öğrencileri altyapıları olan spor branşlarında yarışmalara katılmanın yanı sıra insan kinetiğinin başka alanlarını da keşfederler. Spor çalışmaları ile öğrencilerimiz, hem bir takımın lideri hem de etkili bir üyesi olmanın anlamını keşfetme fırsatı bulurlar.

Öğrencilerimiz derslerden kalan boş zamanlarını fitness, pilates, basketbol, tenis, voleybol, futbol, masa tenisi gibi sporlar yaparak geçirirler. Öğrencilerin sporun sağlık için önemini kavraması, takım çalışmasını öğrenmesi, liderlik davranışları geliştirmesi, sporla ilgili temel bilgi, beceri ve alışkanlıkları edinmesi için sporun tüm alanlarında etkinlikler düzenlenir.