- E-CHALLENGE’IN KAZANANLARI BELLİ OLDU! -

7-8 Kasım tarihlerinde CitiBank ve Genç Başarı Eğitim Vakfı iş birliği ile düzenlenen "Fintech e-challenge" etkinliğinde 9. Sınıf öğrencilerimiz Arda Özcan, Atakan Ayradilli, Kerem Şişman, Ozan Limoncu, Rabia Aksoylu, Toprak Kumtepe, Yağmur Akgün ve Yelin Mina Aydın, Arda Çanak okulumuzu temsil ettiler.

İki gün boyunca süren e-challenge" etkinliğinde, öğrencilerimizin yaratıcılık, takım çalışması, iletişim, girişimcilik özelliklerini ortaya çıkarmaları amaçlanmıştır.

Öğrencilerimiz takımları ile iş dünyası gönüllülerinin mentörlüğünde düzenlenen etkinlik teması kapsamında sunulan sorunu çözmek için bir iş fikri geliştirdi ve bir girişim tasarlarladılar. Jüri değerlendirmeleri sonrasında Yağmur Akgün, Arda Özcan ve Ozan Limoncu’nun takımları birinci olmuş ve kariyerleri için özel tasarlanan mentörlük eğitimi almaya hak kazanmışlardır.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.