- HACKATHON - 2 HACK SPACE ŞAMPİYONUYUZ! -

ROBOTİK TAKIMIMIZDAN BİR BAŞARI DAHA

HACKATHON - 2 HACK SPACE ŞAMPİYONUYUZ!

Her ay bir yenisi düzenlenen “Hackath10”un ikincisi olan “Hack Space” yarışmasında finalist olan lise robotik takımlarımızdan “EsRobotik” halk oylaması sonucunda ŞAMPİYON olarak bizleri gururlandırdı.

Bu ayın teması olan “Hack Space”te robotik takımımız salgın nedeniyle zor günler yaşayan insanoğlu için uzayda yaşamı araştırıp geliştirdikleri projeleri ile şampiyon oldular.

Robotik takımımız bu derece ile pandemi koşulları izin verirse İstanbul’da yaz aylarında düzenlenecek olan 5 günlük eğitim kampı ve Hackathon finaline katılmaya hak kazandılar. Halk oylamasında takımımıza destek veren herkese çok teşekkür ederiz. Bizlere bu gururu yaşatan öğrencilerimizi tebrik eder, bundan sonraki süreçte başarılar dileriz.