- TÜBİTAK 2204 ORTAOKUL VE LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI -

TÜBİTAK 2204 Ortaokul ve Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması ile İlgili Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, TÜBİTAK Bursa Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Özkan ve TÜBİTAK Bursa Bölge Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Şehnaz BALTACI'nın da katılımlarıyla gerçekleşen video konferansta Araştırma Projeleri Yarışması'na başvuru yapacak danışman öğretmenler de yer aldı. Okulumuz adına Proje Danışman öğretmenlerimizden Ortaokul Fen Bilimleri Öğretmenimiz Nuray Aydoğdu ve Lise Biyoloji Öğretmenimiz Yılmaz Yavuz'un katılım gösterdiği konferansta TÜBİTAK Proje Yarışması'nın başvuru koşulları, değerlendirme yöntemleri ve değerlendirme kriterleri ile proje sergileri, final ve yarışma ödülleri hakkında bilgiler verildi. Oldukça verimli geçen konferans ile danışman öğretmenler proje hazırlama süreçleri ile ilgili yararlı bilgilere ulaşmış oldular.