- ERASMUS+ PROJESİNE ÖĞRENCİ SEÇİM SINAVINA BAŞVURU YAPAN ÖĞRENCİ LİSTESİ - 22.04.21

Erasmus+ Programı Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) faaliyeti kapsamında “inteGREATing stories” başlıklı projemiz için proje kapsamına alınacak öğrenci seçmeleri yapılacaktır. Seçmelere katılmak isteyen öğrencilerimiz için daha önceden internet sitemiz ve okul iletişim kanalları üzerinden duyurular yapılmıştır.

Son başvuru tarihi 12 Nisan 2021 Pazartesi günü olarak belirlenmişti. Bu tarihe kadar dilekçe ile başvuran öğrenci listesi aşağıdaki listede yer almaktadır.

Sınav tarihi pandemi koşulları dikkate alınarak belirlenip duyurusu yapılacaktır. Seçmelere katılacak tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

BAŞVURU YAPAN ÖĞRENCİ LİSTESİ

ADA KÜÇÜKKEBAPÇI