- ERASMUS+ INTEGREATING STORIES PROJEMİZİN TÜRKİYE TOPLANTISI SONA ERDİ - 10.09.21

Bir haftadır okumuzda devam eden Erasmus+ inteGREATing stories projemizin Türkiye toplantısı sona erdi.

Projemizin son gününde partner öğretmenlerimiz, çocuk edebiyatı ve çocuk kitabı yazımı hakkında öğretim görevlisi Dr. Zeynep Kösteloğlu’dan eğitim aldılar. Sonrasında akademik poster hazırlama konusunda Yrd. Doç. Dr. Erhan Akarçay’dan aldıkları eğitimle haftayı sonlandırdılar.

Okul Müdürümüz İsmail Samur, katılımcı öğretmenlere sertifikalarını takdim etti. Grubumuz, katıldıkları yemek organizasyonunda Türk kültürünü ve yemeklerini tanıdılar. Bir sonraki durak olan Romanya’da görüşmek üzere okulumuzdan ayrıldılar.