- KÜÇÜK KALEMLER, BÜYÜK HAYALLER - 07.10.21

LITTLE PENS, BIG DREAMS

There is nothing more inspiring than watching students putting all of their effort into something as creative as classroom projects like writing and publishing a class book. Encouraging the 5th grade students to write and publish their very own books gives them a unique opportunity to learn, grow and explore the boundaries of their own potential.

Since every child deserves to experience the excitement of becoming an author, we have planned to inspire our young writers to create a class book.

KÜÇÜK KALEMLER, BÜYÜK HAYALLER

Kitap yazıp yayınlamak gibi bir sınıf projesinde, öğrencilerin bütün çabalarını sarf ettiğini görmek kadar yaratıcı ve ilham verici ne olabilir ki?

Kendi kitaplarını yazma ve yayımlama konusunda 5. sınıf öğrencilerimizi cesaretlendirmek; kendi potansiyellerinin sınırlarını keşfetmeleri, geliştirmeleri ve tüm bunları öğrenmeleri için onlara eşsiz bir fırsat tanır.

Bu sebeple, her çocuğun bir yazar olabilme heyecanını deneyimlemeye hakkı olduğunu düşünerek genç yazarlarımızdan, bir sınıf kitabı oluşturmalarını teşvik etmeyi planlayarak projemizi hayata geçirmeye başladık.