- ÇAĞDAŞ'TA DÜNYA MUTFAKLARI BAŞLIYOR! - 08.10.21

EAT GLOBAL THINK GLOBAL

Aren’t you curious about what is eaten in the whole world? We are about to find out here in Çağdaş College! Every month, our students will meet a new cuisine of a different country around the world. They will experience global cuisines, taste their delicious food, immerse in their culture and have lots of fun! Today our first cuisine is our traditional Turkish cuisine. Stay tuned for more!

ÇAĞDAŞ'TA DÜNYA MUTFAKLARI BAŞLIYOR!

Siz de tüm dünyada neler yendiğini merak etmiyor musunuz? Çağdaş Okulları öğrencileri, bunu tecrübe etmeye hazır. Her ay, öğrencilerimiz dünyanın dört bir yanından yeni bir mutfakla tanışacak, lezzetli yemeklerini yiyecek, kültürlerini öğrenecek ve çok da eğlenecek. Geleneksel Türk mutfağı ile bugün başlayacağımız etkinliğimizin devamı için takipte kalın.