- TEV MARATONU KATILIMCILARINA BELGELERİ VERİLDİ - 09.10.21

27-28 Mart 2021 tarihleri arasında Türk Eğitim Vakfı (TEV) tarafından düzenlenen N Kolay İstanbul Yarı Maratonunda TEV Okullar Ligi Sanal Maratonunda “Kendine Yeten Geleceğe Yetişen Kızlar” için yapılan sosyal yardım projesinde, okulumuz adına iyilik peşinde koşan yönetici, öğretmen ve öğrencilerimize başarı belgeleri verildi.

Törene katılan Türk Eğitim Vakfı Eskişehir Şube Başkanı Başak Tuğba Damarsoy, N Kolay İstanbul Yarı Maratonunda TEV Okullar Ligi Sanal Maratonunda Türkiye genelinde en fazla bağışı toplayan Özel Çağdaş Okulları öğrenci, öğretmen ve velilerine teşekkür etti. Özel Çağdaş Okullarını, 30-31 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek 43. İstanbul Yarı Maratonuna davet eden Damarsoy, başvuruların 11 Ekim Pazartesi günü başlayacağını hatırlattı.