- ÇAĞDAŞ OKULLARINA SATRANÇTA 3 KUPA - 17.02.22

14-16 Şubat tarihleri arasında Eskişehir Atatürk Stadyumda düzenlenen Okullararası Satranç Küçükler İl Birinciliği Müsabakasında okulumuz öğrencileri, 3 derece elde etti. Küçükler genel kategorisinde namağlup Eskişehir şampiyonu olan takımımız kupa ile dönerken, küçük kızlar takımlarımız Eskişehir 2.liği ve 3.lüğü aldılar.

Eskişehir 1.si olan takım sporcularımız: Akın Sarp Kırış, Ömer Berk Özger, Eren Bilgin Yiğit Akbay.

Eskisehir 2.si olan kızlar takım sporcularımız: Defne Mutlu, Defne Yurtseven, Ada Akyıldız, Gözde Melike Oflas.

Eskişehir 3.sü olan kızlar takımımız: Asya Selin Ahi, Bilge Hayat Dal, Azra Ünlü, Nora Bağırsakçı.

Genel kategorisinde katılım gösteren sporcularımız: Mesut Koray Şimşek, Furkan Rıza Yurt, Ömer Canlıdinç, Emir Selim Çimen, Tuna Yiğit, Mahmut Deniz Kaynak, Aziz Atamert Güven, Abdullah Göral, Toprak Gürkale, Süha Doruk Kenar.

Turnuvaya katılan tüm sporcularımızı ve Satranç Öğretmenimiz Fatih Karataş'ı kutlar, başarılarının devamını dileriz.