- ÖĞRENCİLERİMİZ YILDIZLAR YÜZME YARIŞMALARINDAN 6 MADALYA İLE DÖNDÜ - 24.02.22

22-23-24 Şubat tarihlerinde Yenikent Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen Okullararası Yıldızlar Yüzme İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Yarışlara katılan yıldız kızlarımız madalyaları topladı. Müsabakaların 1. gününde 7. sınıf öğrencimiz Nur Canarslanlar 50 metre serbest yarışmasında il 1.si olurken, 8. sınıf öğrencimiz İklim Takıl 200 metre kurbağalama yarışmasında il 4.sü, 50 metre serbest yarışmasında il 3.sü oldu.  8. sınıf öğrencimiz Yağmur Takıl ise 50 metre serbest yarışmasında il 4.sü oldu.

Müsabakaların 2. gününde 7. sınıf öğrencimiz Nur Canaraslanlar 100 metre serbest yarışmasında il 2.si olurken müsabakaların son gününde ise 8. sınıf öğrencimiz İklim Takıl 50 metre kurbağalama yarışmasında il 4.sü oldu.

Böylece Okullararası Yıldızlar Yüzme İl Birinciliği müsabakalarına katılan öğrencilerimiz toplamda 6 madalya ile okulumuza gurur yaşattı. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.