- HAFTANIN YILDIZLARI - 29.04.22

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası 12 yaş 1.si Akın Sarp Kırış, 11 yaş 2.si Zeynel Eren Bilgin ve 8 yaş 2.si Metehan Karakaya ile turnuvaya katılım gösteren Kaya Demirel, Yiğit Taha Berk, Bulut Aras, Zeynep Çakar, Alp Kurnaz, Toprak Gürkale, Enes Kaan Altaşer, Aziz Atamert Güven, Arda Burak Kılıç, Defne Mutlu, Tuğra Öncü ve Ada Akyıldız’a belgelerini Satranç Öğretmenimiz Fatih Karataş takdim etti.

Eskişehir U12 Kızlar Takım Satranç Turnuvası 2.si Nil Bozbay’a başarı belgesini Satranç Öğretmenimiz Fatih Karataş takdim etti.

Okullar Arası Wushu İl Birinciliği Müsabakası 3.sü Maya Çelik ile turnuvaya katılım gösteren Ata Canarslanlar’a başarı belgelerini Beden Eğitim Öğretmenimiz Buket Yiğit takdim etti.

9- 10 Nisan 2022 tarihlerinde düzenlenen Okullar Arası Minik Erkekler Masa Tenisi Turnuvasına katılım gösteren Ali Çınar Öndikmen, Ali Bayındır, Batuhan Kıvrak, Bartu Sert, Ece Bayraktaroğlu ve Doğa Alpu başarı belgelerini Beden Eğitimi Öğretmenimiz Alp Doğukanlı takdim etti.