- KISA FİLM YARIŞMASININ ÖDÜL TÖRENİ ÇANAKKALE’DE YAPILDI - 16.05.22

Çanakkale Biga Kaymakamlığı’nın Türkiye genelinde düzenlediği “Mehmetçiğin İsim Babası Bigalı Mehmet Çavuş’un Gözünden Çanakkale Zaferi” adlı kısa film yarışmasının ödül töreni Çanakkale Biga’da gerçekleştirildi.

Ödül törenine Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Belediye Başkan Vekili Sadettin Sert ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen katıldı.

Özel Çağdaş Okulları 11. sınıf öğrencilerimizden Ayberk Kulcanay ve Danışman Öğretmeni Neval Akyol, kısa film yapımında emeği geçen tüm ekip adına 3.lük ödülü, plaketi ve katılım belgelerini Sayın Erkan Bilen’den aldı.

Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik eder, dereceye giren öğrenci ve öğretmenleri makamında ağırlayarak onurlandıran Biga Kaymakamlığına, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederiz.