- HAFTANIN YILDIZLARI - 20.01.23

Her hafta olduğu gibi bu hafta da öğrencilerimiz; spor, sanat, bilim ve deneme sınavı gibi çeşitli alanlarda elde ettikleri dereceler sonucunda başarı belgelerini alarak “Haftanın Yıldızları” oldu.

5. sınıf ÖZDEBİR Deneme Sınavı Eskişehir 1.si Kerem Arslan, Eskişehir 2.si Umut Aras Çalışkan, Eskişehir 3.sü Reyhan Ilgaz; 6. Sınıf ÖZDEBİR Deneme Sınavı Eskişehir 1.si Zeynel Eren Bilgin, Eskişehir 2.si Elif Su Özkan, Eskişehir 3.sü Yiğit Çatalkılıç; 7. Sınıf ÖZDEBİR Deneme Sınavı Eskişehir 1.si Ömer Berk Özger ve Eskişehir 2.si Zeynep Beren Özger; 8. Sınıf ÖZDEBİR Deneme Sınavı Eskişehir 2.si İdil Andıç başarı belgelerini aldı.

14 Ocak tarihinde gerçekleşen Vex Robotics Eskişehir Turnuvasında “Energy Award” ödülünü alan robotik takımı öğrencilerimiz; Bulut Çakır, Ali Ekenel, Kayra Bozat, Kuzey Mert Demiroğlu, Ülgen Kaygusuz, Aras Rıza Atak, Mehmet Umut Gökalp, Aybars Kulcanay, Koray Kayırgan, Toprak Deniz Tozan, Emir Selim Çimen, Bartu Sert, Gazel Ece Ertuğrul, Elif Budak, Ada Çimen, Derin Kurtbek, Atahan Akcay, Elif Oral, Yiğit Ulaş Can Yılmaz ve Armağan Oktay Yücel başarı belgelerini aldı.

Okullararası Mini Kızlar Voleybol Müsabakalarında Eskişehir 3.sü olan Küçük Kız voleybol Takımı öğrencilerimiz; Zeynep İnci Şahin, Eda Çakır, Duru Tanem Dönmezel, Elif Genç, Ceren Günay, Eslican Korkmaz, Ada Akyıldız, Ayşe İpek Özel, Ece Kahramantekin, Ekin Çatalbaş, İnci Kahramantekin, Saba Zeynep Çelik, İlkim Görel, Nehir Ağılönü ve Rüzgar Kumsal Şimşek başarı belgelerini aldı.

Tüm öğrencilerimizi elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.