- KUPAYI EMRAH KOÇ İÇİN KALDIRDILAR - 07.04.23

Okullar Arası Ortaokul Küçükler Basketbol İl Birinciliği Müsabakalarında  Özel Çağdaş Okulları Erkek Basketbol Takımı Eskişehir şampiyonu oldu.

Turnuva boyunca çıktığı tüm maçları kazanan Çağdaş Okulları, final maçında da Gelişim Okullarını 72-65'lk skorla mağlup ederek "namağlup şampiyon" oldu.  Şampiyonluk kupasını coşkuyla kaldıran öğrenciler, maç sonu duygusal anlar yaşadı. Geçtiğimiz yaz görevi başında hayatını kaybeden takım koçu Emrah Fidan'ı unutmayan öğrenciler, "Emrah Koç senin için" diyerek vefalarını gösterdi.

Özel Çağdaş Okulları Basketbol Koçu Afşin Kaş da  maç sonunda yaptığı değerlendirmede, takımı bugünlere getiren Emrah Koç'u saygıyla andıklarını belirterek, "Öğrencilerimiz Emrah Koç için sahaya çıktı ve bu kupayı ona armağan ettiler. Biz de Emrah Koç'tan aldığımız emaneti, disiplinli çalışma ve azimle buraya taşımış olmaktan dolayı çok mutluyuz. Tüm öğrencilerimizi gösterdikleri çaba ve mücadeleden dolayı tebrik ediyorum" dedi.