- KÜÇÜK ERKEKLER BASKETBOL TAKIMIMIZ TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE! - 02.05.23

Gençlik Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ankara’da düzenlenen Okul Sporları Küçükler Basketbol Grup Yarışmalarında, Eskişehir temsilcisi Çağdaş Okulları adını Türkiye yarı finallerine yazdırdı.

Eskişehir’de düzenlenen Okullar Arası Ortaokul Küçükler Basketbol İl Birinciliği Müsabakalarında çıktığı tüm maçları kazanarak “namağlup şampiyon” olan Çağdaş Okulları öğrencileri, 25-30 Nisan tarihleri arasında Ankara’da gerçekleşen turnuvada da şehrimizi başarıyla temsil etti. Kendi grubunda Eskişehir’i temsil eden tek takım olan Özel Çağdaş Okulları Küçük Erkekler Basketbol Takımı, final maçında Zonguldak Cumhuriyet Ortaokulunu 60-31 yenerek Türkiye Yarı Finallerine gitmeye hak kazandı.

Özel Çağdaş Okulları Küçük Erkekler Basketbol Takımı, Türkiye okul sporları küçük erkekler kategorisinde son 32 takım arasına girme başarısı gösterdi. Türkiye Yarı Finalleri, 17-21 Mayıs’ta gerçekleşecek.

EMRAH KOÇU UNUTMADILAR

Küçük Erkekler Basketbol Takımı öğrencileri, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Basketbol Koçu Emrah Fidan’ı da unutmadı. Kendilerini yetiştiren öğretmenlerini anan öğrencileri, “Seni Unutmayacağız” afişi açtı.

ŞEHRİMİZİ BAŞARIYLA TEMSİL ETTİLER

Turnuva boyunca takımı yalnız bırakmayan Özel Çağdaş Okulları Ortaokul Müdürü İsmail Samur, “Öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Her biri hem Eskişehir’de hem de Ankara’da büyük mücadele verdi. Şehrimizi başarıyla temsil eden öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi yürekten tebrik ediyorum. Takımımıza Türkiye yarı finallerinde de başarılar diliyorum. Ayrıca Ankara’daki tüm maçlarda, tribünden destek vererek takımımızı yalnız bırakmayan velilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.