- ÇAĞDAŞ PERİLERİ TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE! - 04.05.23

Gençlik Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Bolu’da düzenlenen okul sporları gençler basketbol grup yarışmaları kapsamında, Eskişehir’i temsil eden Özel Çağdaş Okulları Genç Kız Basketbol Takımı, adını Türkiye Yarı Finallerine yazdırdı.

Bolu’da düzenlenen okul sporları gençler basketbol grup yarışmalarında Eskişehir’i temsil eden tek kız basketbol takımı olan Özel Çağdaş Okulları Genç Kız Basketbol Takımı, grubundaki maçlarda; Bolu Fen Lisesini 91-31, Bursa Celal Sönmez Spor Lisesini 92-50’lik skorla mağlup ederek finale kaldı. 4 Mayıs Perşembe günü gerçekleşen final maçında Ankara Fatoş Abla Anadolu Lisesi ile karşılaşan Eskişehir temsilcisi Çağdaş Okulları, rakibini 77-55 mağlup ederek Türkiye Yarı Finallerine katılmaya hak kazandı. Eskişehir’i temsil eden Çağdaş Perileri, Türkiye’de ilk 32 takım arasına girme başarısı gösterdi.

OKULUMUZU VE ŞEHRİMİZİ BAŞARIYLA TEMSİL ETTİLER

Maç sonu değerlendirmede bulunan Basketbol Antrenörü Burak Şen, “Kızlarımızı verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Grubundaki maçları başarıyla tamamlayarak bugün finale çıkan takımımız, finalde de üstün bir başarı sergileyerek adını Türkiye yarı finallerine yazdırdı. Okulumuzu ve şehrimizi başarıyla temsil eden sporcularımızla gurur duyuyoruz. Her birini tebrik ediyor, Türkiye yarı finallerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Türkiye yarı finalleri 23-26 Mayıs’ta gerçekleşecek.