- ÇAĞDAŞ KAYAK YARIŞÇI TAKIMI TÜRKİYE LİGİNDE - 19.01.24

Çağdaş Kolejliler Gençlik ve Spor Kulübü Kayak sporcuları, Erzincan Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen Alp disiplini eleme yarışlarından büyük başarı ile döndü.

Çağdaş Kolejliler Gençlik ve Spor Kulübü Kayak sporcularından Umay İnan, Duru Acar ve Melisa Çelik, 15-17 Ocak tarihlerinde Erzincan Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen Alp disiplini eleme yarışlarında U12 Bayanlarda 55 sporcu arasında ilk 20’ye girerek Türkiye ligine katılmaya hak kazandı.

ESKİŞEHİRLİ SPORCU 3. OLDU

U12 bayanlarda Slalom yarışında Umay İnan 3. sırada yer alarak madalya almaya hak kazandı. Kombine sonuçlarındaki sıralamalarda ise Umay İnan 7., Duru Acar 9., Melisa Çelik ise 12. oldu.

Çağdaş Kolejliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Doç. Dr. Yavuz Tuna, Eskişehirli kayak sporcularının ilk yarışları olmasına rağmen zor şartlarda geçen yarışlarda, sporcuların büyük özveri ile performans gösterdiğini ifade etti.

Tuna, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tüm sporcularımızı gönülden kutluyorum. Kısa bir süre içinde hem takım olma hem de farklı zorlukların üstesinden gelme başarısını gösterdiler. Daha yolun çok başında olsalar da gelecekle ilgili ümidimizi yeşerttiler. Bu yolda onları destekleyen ailelerine, onları kısa sürede bu yarışmalara hazırlayan başta Suat Hocam olmak üzere tüm antrenörlerine, hepsine birer anne gibi kol kanat geren, hem spor hem de eğitim hayatlarına geri kalmadan devam etmelerini sağlayan Ayşegül Hocamıza, kamplarda çocuklarımıza özveriyle yardımcı olan Buket Hocam, Sibel Hocam ve diğer hocalarımıza, arka planda okulda bizi destekleyen Kurumsal İletişim Birimi çalışanlarımıza ve de organize ettiği kamplar ve devamında oluşturduğu yarış takımıyla belki de daha birçok sporcunun kayak dünyasına adım atmasını sağlamış olan eşim Burcu'ya çok teşekkür ediyorum. Kayak sporcularımıza, Türkiye Liginde başarılar diliyorum.”