- ÇAĞDAŞ OKULLARINDAN BASKETBOLDA İKİ AYRI ŞEHİR ÜÇ GALİBİYET - 14.02.24

Özel Çağdaş Okulları basketbol branşında şehrimize öncülük etmeye devam ediyor. Turnuvalarda çeşitli yaş gruplarında Eskişehir’i başarıyla temsil eden Çağdaş Okulları; aynı günde 2 farklı şehirde 3 galibiyet aldı.

Özel Çağdaş Okulları aynı gün gerçekleşen farklı müsabakalarda; Eskişehir’de 2 galibiyet, Afyon’da 1 galibiyet alarak basketbolda zirvedeki yerini korudu. Çağdaş Küçük Erkek Basketbol Takımı; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Eskişehir’de ortaklaşa düzenlediği Okullar Arası Küçük Erkekler İl Şampiyonasında ilk maçına Özel Yeniyol Ortaokulu ile çıktı. Maçı 34-26’lık skorla alan Çağdaş Okulları, grup maçlarını yenilgisiz tamamlama başarısı gösterdi.

Aynı gün Eskişehir’de Çağdaş Okulları Küçük Kız Basketbol Takımı da Özel Bahçeşehir Ortaokulu takımını üstün bir oyunla 55-20’lik skorla yenerek erkeklerde olduğu gibi grup müsabakalarını yenilgisiz tamamlama başarısı gösterdi.

AYNI GÜN ESKİŞEHİR’DE 2, AFYON’DA 1 GALİBİYET

Yine aynı gün aynı saatte Afyon’da gerçekleşen Yıldız Kızlar Bölge Müsabakalarında Eskişehir’i temsil eden Çağdaş Okulları Yıldız Kız Basketbol Takımı; Karaman il birincisini 64-43’lük skorla mağlup ederek ikinci grup maçından da galibiyetle ayrıldı. Çağdaş Okulları şehrimizi Yıldız Kızlar Bölge Müsabakalarında başarıyla temsil etmeye devam edecek.