- TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDEYİZ - 15.02.24

Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen Gençlik Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen Okul Sporları Yıldızlar Basketbol Grup Yarışmaları kapsamında final maçında Uşak Borsa İstanbul Ortaokulunu 61-38 yenerek adını Türkiye Yarı Finallerine yazdırdı.

Eskişehir’in namağlup şampiyonu olan takımımız, Türkiye Okul Sporları Yıldız Kızlar kategorisinde son 32 takım arasına girdi. Lise basketbol kız takımımızdan sonra, ortaokul basketbol takımımızın da Türkiye'nin en iyi 32 takımı arasında yer almasının gururunu yaşıyoruz.

Okulumuza ve Eskişehir’imize yaşatan Yıldız Kızlar Basketbol Takımımızı tebrik eder, Türkiye Yarı Finallerinde başarılarının devamını dileriz. Afyonkarahisar’daki tüm maçlarda tribünden destek vererek takımımızı yalnız bırakmayan velilerimize teşekkür ederiz.